El compromís Giró

PRODUCTES A GRANEL, la qual cosa ens permet establir uns preus ajustats per als nostres clients, alhora que poden comprar la quantitat que realment desitgen o necessiten, amb el consegüent estalvi en la cistella de la compra. A més, a l'evitar la utilització d'envasos (packaging) contribuïm a la millora i atenció del Medi Ambient. En la nostra botiga es controla de forma permanent la temperatura i humitat per la qual cosa les mercaderies sempre es troben en el seu grau òptim de frescura.

Sabies que GIRÓ disposa de més de 100 productes a granel i que la compra de productes a granel és un dels hàbits de compra preferits pels consumidors en països com a Estats Units o Francia?

 

PRODUCTES NATURALS: SENSE COLORANTS NI CONSERVANTS. Els nostres productes (fruits secs, llegums, espècies, sèmoles i farines) són elaborats sense l'addició de substàncies artificials (additius, colorants, saboritzants, aromes), a més, són productes lliures de modificació genètica (directa o indirecta)"

Sabies que la tomaca seca i l'albergina seca de GIRÓ s'han elaborat, a diferència d'altres marques, sense la utilització per al seu dessecat de parafina líquida o anhídrid sulfuròs?

 

PRODUCTES LOCALS: Pretenem contribuir al desenrotllament de les comunitats locals en què comprem els nostres productes i matèries primeres. La cuidada selecció dels nostres proveïdors garantix esta dimensió local a l'adquirir les mercaderies a xicotets productors agrícoles, iniciatives emprenedores de caràcter innovador, comerç just, cooperatives agrícoles i empreses artesanals. Abans de seleccionar un proveïdor el visitem i ens entrevistem amb ell i ens assegurem de que compartim este mateix punt de vista. Aquest procés garantix l'origen dels nostres productes i, per tant, la seua excel·lent qualitat, la qual cosa diferencia els productes GIRÓ de qualsevol altres que pugues trobar en els lineals de venda dels supermercats y grans superfícies.  

 

Bona part dels nostres productes provenen de la Marina Alta i de la Comunitat Valenciana: ametles d'Alacant, arròs de València, la pansa de Dénia, la xufa d'Alboraya...

El nostre horari d'estiu és el següent:

- De dilluns a divendres: de 09:30 a 13.30; i de 17:00 a 20:30 h.

- Dissabtes: només matins.

TANCAT DEL 9 AL 30 D'AGOST 

 

Telèfon de contacte: 96 578 90 84

Correu-electrònic:

tenda[arroba]ca-giro.com

 

Giró

Campo Torres 1 /

03700 Dénia (Alacant) 

Segueix-nos a Facebook
Segueix-nos a Facebook